Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Skelbimai
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 gegužės 14, antradienis
Kokią neigiamą įtaką daro dulkės? Spausdinti
2022 rugsėjo 20, antradienis

Ar tikrai dulkės turi neigiamą įtaką mūsų sveikatai? Taip. Tai yra įrodę net medikai. Natūralu, kad daugelis žmonių stengiasi gyventi kuo švariau. Tai gerina ne tik mūsų buvimą namuose dienos metu, tačiau ir naktį, kai miegame.


Jeigu ir Jus erzina dulkės – visada siūlome tartis su specialistais, kurių darbas yra pasirūpinti, kad Jūsų namai būtų švarūs ir kad juose būtų jauku būti. Vieni tokių yra Švaros garantas UAB profesionalai, kurie valo tiek gyvenamuosius namus, tiek biurus. O ar tikrai reikia pašalinti dulkes? Gal jos yra natūralus gyvenimo procesas?

Sunku kvėpuoti?
Dulkės labai blogina mūsų kvėpavimą. Dėl to žmogui yra kur kas sunkiau mąstyti. Biuruose labai dažnai valytojų komanda dirba nuolatos. Kiekvienas atsakingas verslininkas supranta, kad tai yra produktyvaus darbo garantija. Na, arba bent jau dalinai prisideda prie to, kad biuro aplinka būtų kur kas produktyvesnė. Dulkės apsunkina mūsų organizmą. Dėl to darbų atlikimas dažnai tampa lėtesnis ir vangesnis. Skamba kaip mistika? Tai yra įrodyta net moksliškai.

Blogėja miego kokybė
Dėl to paties deguonies, kuris sunkiau pasiekia mūsų organizmą, taip pat blogėja ir miego kokybė. Visi žmonės puikiai žino – kaip yra blogai, kai negalime gerai išsimiegoti. Dėl to kita diena tampa labai sunki, įprastų darbų atlikimas – varginantis ir problematinis.


Kenkia ir baldams
Taip, dulkės daro neigiamą įtaką ir baldams. Jie kur kas greičiau praranda savo spalvą. Žinoma, ant tokių baldų taip pat nėra malonu sėdėti. Dėl to siūlome investuoti į geras valymo priemones. Žinoma, reikia skirti ir laiko. Arba ieškoti specialistų, kurie pašalins dulkes nuo bet kokio paviršiaus iš bet kokių patalpų.

Gali kankinti net migrena
Net medikai yra įrodę, kad migreną dažnai iššaukia aplinka, kurioje esame. Jeigu joje yra daugiau dulkių – žmogus dažniausiai pirmiausia pradeda jaustis kur kas irzlesnis, o paskui ir „ateina“ migrena, kuri gali kankinti labai intensyviais nuovargio ir skausmo priepuoliais. Juk dulkės gali bent jau kažkiek prisidėti prie to, kad to būtų galima išvengti.
Jeigu ir Jums dulkių valymas yra sunkus darbas – reikia ieškoti specialistų, kurie gali ištiesti pagalbos ranką, kai jos labiausiai reikia. Galiausiai, dulkes visada galite pašalinti patiems. Tačiau jeigu tai Jums yra varginantis vardas – siūlome ieškoti specialistų, kurie pasirūpins Jūsų gyvenimo kokybę.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 rugsėjo 29, ketvirtadienis )