Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 balandžio 19, penktadienis
Patikimas ir patogus padangų saugojimas Spausdinti
2022 balandžio 15, penktadienis

Jeigu neturite vietos kur laikyti padangų ir atsibosta kiekvieną sezoną vežti jas į autoservisą pakeitimui, galima tokia paslauga kaip padangų saugojimas . Padangos laikomos „BerivaAuto“ sandėliuose saugiai ir patikimai, Jums nereikės rūpintis dėl vietos ir laikymo bei vežiojimo pirmyn atgal kiekvieną pavasarį ir rudenį. Saugoti padangas autoserviso sandėliuose yra praktiška ir patogu. Skaitykite toliau ir sužinokite apie šią paslaugą.


Privalumai saugant padangas

Turbūt net nereikia to sakyti, jog palikus saugoti padangas autoserviso sandėliuose galėsite tiesiog pamiršti rūpesčius, susijusius su padangų laikymu. Maža to, padangos atėjus naujam sezonui bus pakeistos iš karto, be jokių eilių, ir nereikės jų kiekvieną kartą iškrauti bei pakrauti ir pačiam gabenti į autoservisą. Viskuo pasirūpins patyrę specialistai, nes jiems Jūs patikėsite savo rūpesčius.

Padangos saugomos optimaliomis sąlygomis, tad galėsite būti ramūs dėl jų būklės ir saugumo. Esant poreikiui, čia pat autoservise galėsite įsigyti visiškai naujų žieminių, vasarinių ar universalių padangų, jeigu senosios po sezoninio keitimo taps pilnai susidėvėjusios.

Padangų saugojimo kainos

Svarstant, ar verta laikyti padangas autoserviso sandėliuose ir ar tai atsiperka, reikėtų įvertinti keletą svarbių aplinkybių. Jeigu turite daug vietos sandėliuke ir pakankamai laisvo laiko tai galite viską atlikti ir patys. Jeigu vis dėlto savo laiko gaišti nenorėtumėte, ypač dar tuomet kai gyvenate bute ir nėra vietos kur laikyti padangų, vertėtų pagalvoti apie saugojimo pas specialistus paslaugą.

Saugoti lengvųjų automobilių padangas kainuoja apie 25 Eur su PVM, visureigių padangas – 30 Eur su PVM. Padangos saugomos kartu su ratlankiais arba be jų. Tai visai nebrangi ir visiems lengvai prieinama paslauga, kuria naudojasi nemaža dalis vairuotojų. Jeigu tik sugalvosite, jog geriau padangas laikyti ne pas save ir verčiau pasirinkti patogesnį būdą, neatidėliodami kreipkitės į specialistus.

Padangų keitimas daugiau nesukels rūpesčių, nes viskuo pasirūpins patyrę specialistai. Palikite jiems saugoti savo padangas ir sezoniniai pakeitimai įvyks kur kas greičiau bei patogiau.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 balandžio 25, pirmadienis )