Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 balandžio 20, Šeštadienis
Profesionalios automobilių remonto paslaugos Spausdinti
2022 balandžio 15, penktadienis

Reikalingos patyrusių meistrų atliekamos automobilių remonto paslaugos? Jeigu susidūrėte su transporto priemonės gedimais, neatidėliokite ir kreipkitės į Panevėžyje veikiančio autoserviso specialistus, kurie padės Jums įvairiais atvejais. Skaitydami toliau sužinosite apie visas autoservise teikiamas paslaugas ir galėsite jomis pasinaudoti gera kaina.


Viskas, ko reikia gerai veikiančiam automobiliui

Automobilis yra gendantis daiktas ir tai natūralu. Vieni automobiliai genda kiek dažniau, kiti rečiau, tačiau visiems būdingi gedimai ir su jais susijusios nemalonios išlaidos. To neišvengsite, bet kokiu atveju, visuomet naudinga atvykti į autoservisą tam, kad gedimai būtų sutvarkyti laiku, kol dar per daug smarkiai neišplito ir netapo tik dar labiau sudėtingesni.

Autoservise atliekami įvairūs automobilių taisymo darbai:

remontuojamos sankabos ir stabdžių sistemos;
remontuojami varikliai;
montuojami ir balansuojami ratai;
keičiamos padangos;
užsiimama kompiuterine diagnostika;
keičiami tepalai;
atliekama kone viskas, kas reikalinga pagal poreikius.

Visi remonto darbai atliekami laikantis aukščiausios kokybės standartų ir darbo reikalavimų. Klientui suteikiama ilgalaikė atliktų darbų garantija, kas padeda būti labiau užtikrintu gera kokybe. Meistrai kruopštūs ir rūpestingi, turintys daug patirties ir dirba su didžiausia atsakomybe. Taisomi ne tik automobiliai, bet ir kitos transporto priemonės, pavyzdžiui, mikroautobusai.

Papildomi patogumai autoservise

Jeigu atstovaujate įmonei ir dažnai tenka taisyti automobilius, naudinga sudaryti ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį su autoservisu. Šitaip galėsite patekti remontui daug greičiau ir lengviau bei mėgautis kitomis papildomomis privilegijomis. Vienas iš didžiausių patogumų yra tas, kad Panevėžio mieste nereikės atvežti į autoservisą ir parsivežti automobilio, nes viskuo pasirūpins meistrai.

Ištikimiausi klientai taip pat gauna specialią lojalumo programą ir gali pasinaudoti paslaugų kainų akcijomis bei dar daugiau! Visa tai suteikiama tiems, kurie yra to verti.

Pakaitinių automobilių nuoma ir techninė pagalba kelyje

Ne tik automobilių taisymas, bet ir pakaitinio automobilio nuoma ar skubi pagalba galima kreipiantis į autoserviso specialistus. Niekas negali išvengti nelaimės kelyje, kuomet staiga sugenda automobilis. Jeigu patekote į tokią situaciją – visai netrukus sulauksite reikiamos pagalbos. Kol Jūsų automobilis bus taisomas, galite išsinuomoti pakaitinį. Tai itin patogus sprendimas tuomet, kai automobilio remontas užtrunka, o važinėtis Jums reikia kasdien.

Pasinaudokite puikiomis galimybėmis dar greičiau ir lengviau susitaisyti automobilį! Viskuo, kas reikalinga pasirūpins profesionalūs meistrai.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 balandžio 25, pirmadienis )