Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 kovo 28, ketvirtadienis
KAIP IŠSIRINKTI PRAKTIŠKIAUSIAS SPINTELES VONIAI? Spausdinti
2022 balandžio 11, pirmadienis

Vonios kambarys sunkiai įsivaizduojamas be spintelių. Jos ne tik pasitarnauja vonioje besiprausiantiems žmonėms kaip patogi higienos reikmenų laikymo vieta, bet ir prisideda prie išvaizdaus, malonaus akiai interjero sukūrimo. Bet vis dėlto vonioje reikalingos spintelės ne tiek dėl savo grožio, kiek dėl praktiškumo, todėl pamėginsime pasvarstyti, kokios spintelės yra praktiškiausios.


Kokias vonios spintelės gali būti laikomos pačiomis praktiškiausiomis?
Praktiškiausiomis tikriausiai gali būti laikomos tos vonios spintelės, kuriose yra įmontuotas skalbinių krepšelis. Tokiose spintelėse įmanoma kompaktiškai sudėlioti daugybę asmeninių daiktų, paslepiant juos nuo pašalinių akių. Pačios praktiškiausios spintelės vonioje yra tos, kurios pagamintos iš drėgmės nebijančių medžiagų. Taip pat yra vertinamos tos spintelės, kurios yra patvarios ir nepasiduoda dilimui.
Tie, kurie linkę taupyti pinigus, renkasi plastikinius baldus. Laminuotų medžio drožlių spintelės irgi garsėja geromis patvarumo savybėmis. Vis dėlto didesnis dėmesys renkantis vonios spintelę turėtų būti nukreiptas į jų furnitūros kokybę. Pačios geriausios spintelėms yra chromuotos plieninės rankenos, nes jos ilgą laiką išsaugo originalų savo blizgesį. Plastikas čia mažiausiai tinka, nes jis yra linkęs greitai suirti.

Kaip sutaupyti perkant spintelę voniai?
Jei norisi sutaupyti, tada verta pirkti ne atskiras spinteles, o jų komplektus, nes jie lengvai derinasi tarpusavyje. Tik būtina šių komplektų dydį priderinti prie vonios kambario dydžio. Jeigu norite turėti vonios kambaryje sutaupyti daugiau vietos, tada naudokite spintelę su vidun įmontuota kriaukle.

Kaip vonios spintelių dėka sukurti šiuolaikišką ir modernų stilių?
Jei norite vonios kambaryje mėgautis šiuolaikišku ir moderniu dizainu, rinkitės medines arba iš marmuro padarytas spinteles. Neskubėkite rinktis baltos spalvos, nors ji simbolizuoja sterilumą, tačiau tuo pačiu kuria ir nuobodumą skatinančią aplinką. Dabartiniu metu dažnai pasirenkamos lengvai melsvos spalvos, nes ši spalva, primenanti jūros mėlį, vonios kambariui suteikia daug gaivumo ir ramybės. Mėlyna kartu su pilka spalvos tarp kitų likusių spektro spalvų neabejotinai tampa pačiomis populiariausiomis vonios kambaryje ir išlieka madingos ne tik mūsų šalyje, bet ir daugelyje kitų Europos žemyno šalių.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 balandžio 22, penktadienis )