Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Skelbimai
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 balandžio 26, penktadienis
Kaip tinkamai pasirinkti dekoratyvinę kosmetiką? Spausdinti
2022 kovo 29, antradienis

Daugelis moterų be dekoratyvinės kosmetikos tiesiog neįsivaizduoja savo kasdienybės, o tobulas  rytinis makiažas visai dienai sukuria gerą nuotaką. Be kokybiškos kosmetikos tobulo makiažo tikrai nesukursi – vieningai tvirtina profesionalūs grožio puoselėjimo meistrai. Deja, pastebi jie, daugelis moterų susižavi žemomis kainomis, įspūdingu pakuotės dizainu ar itin įkyria reklama ir įsigyja mažai vertingus kosmetikos gaminius, pamiršę pagalvoti apie dekoratyvinės kosmetikos ingredientus ir kam vienas ar kitas produktas yra skirtas. Todėl geros kosmetikos paieškas pradėkite nuo patikimų prekybininkų pasirinkimo. Užsukite https://www.drogas.lt/LOR008/brand/nyx-professional-makeup    ir nuspręsite pačios verta ar neverta investuoti į savo grožį.


Dekoratyvinės kosmetikos rūšys

Šiandien informaciją apie kosmetikos naudojimo subtilybes tikrai nesunku rasti. Todėl profesionalias grožio puoselėjimo priemones moterys be vargo gali naudoti  namuose ir pačios pasidaryti išties profesionalų makiažą. Taigi, šiek tiek žinių apie, kokia būna dekoratyvinė kosmetika:
Liuks klasės kosmetika. Šios klasės gaminiai  paprastai  išsiskiria savo patraukliu įpakavimu, dailiais buteliukais, patogiais dozatoriais, nosį glostančiais kvapais ir aksominiu švelnumu. Tai vienas tų atvejų, kai patrauklus ir prabangus pakavimas sukuria puikų tandemą su kokybe. Norime pabrėžti, jog liuks klasės kosmetika yra gana brangi ir ją rasti galima tik specializuotose parduotuvėse.
Aukštos klasės kosmetika. Ji pasižymi gana paprastu pakuočių dizainu, tačiau išlaiko aukštą gaminių kokybę. Taigi, produktų efektyvumas išlieka, o kaina dėl paprastesnės pakuotės – gerokai mažesnė.
Vidutinės klasės kosmetika. Nors šie gaminiai tikrai nėra visai prastos kokybės, jų pakuotės išvaizda ir kvapai – gana vidutiniški. Paprastai tokia kosmetika kainuoja gana pigiai. Kaip taisyklė, ją perka tik pradedančios domėtis kosmetika jaunos merginos. Kas žino, gal būt pirmieji žingsniai, tegul ir ne su pačiais kokybiškiausiais produktais, nėra jau toks visai blogas variantas. Link kokybės ir profesionalumo galima žengti mažais žingsniais.

Svarbiausia – žinoti savo odos tipą

Labai dažnai vienas ar kitas kosmetikos gaminys įvardijamas, kaip produktas skirtas tam tikrai amžiaus grupei. Specialistai pataria vengti tokio kosmetikos skirstymo. Be abejonės, vaikiška ir suaugusiems skirta kosmetika skiriasi. Tačiau dvi suaugusios moterys, sakykim, 25-ių  ir 45-ių, tikrai gali naudoti tą patį veido kremą. Tiesiog, bėgant metams,  moterims reikia sekti savo odos būklę ir pagal ją rinktis kosmetikos priemones.
Tokios taisyklės galioja ir dekoratyvinei kosmetikai. Požiūris, jog mėlynas ar žalias blakstienų tušas netinka penkiasdešimtmetei,  jau seniai pasikeitė. Šiandieninė moteris gali drąsiai eksperimentuoti ir nebijoti atrodyti juokingai. Paklausus profesionalų, kokias dekoratyvinės kosmetikos priemones turėtų rinktis  jau brandesnio amžiaus klientės, jie vieningai atsako – kokybiškas ir profesionalias.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 balandžio 15, penktadienis )