Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Skelbimai
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 balandžio 25, ketvirtadienis
Kokie yra telefonų įkroviklių tipai? Spausdinti
2022 kovo 04, penktadienis

Tobulėjant šiuolaikiniam pasauliui viskas pasisuka į modernumą. Išmanieji telefonai yra vienas iš svarbiausių elementų, kuris atspindi dabartinio pasaulio vystymąsi. Kadangi išmanūs įrenginiai yra išties nepigus dalykas, tam, kad būtų galima juo kuo ilgiau naudotis, vertėtų skirti jam specialią priežiūrą. Vienas iš pagrindinių priežiūros elementų - tinkamas įrenginio modeliui įkroviklio pasirinkimas.


Kodėl svarbu pasirinkti originalų įkroviklį?
Originalus įkroviklis yra privalomas kiekvienam išmaniajam įrenginiui. Šis yra pridedamas įsigijus naują įrenginį, todėl galite būti ramūs, kad jūsų išmanusis bus kraunamas tik kokybišku įkrovikliu. Įprastas kroviklis, tai yra toks kurį galite įkišti į bet kurią rozetę. Tiesa, jeigu nutinka taip, kad jūsų originalus pakrovėjas sugenda arba jį pametate, tuomet rekomenduojama patikrinti kroviklio ir telefono suderinamumą pagal telefono reikalaujamą kroviklio krovimo srovę ir galią. Žinodami šiuos aspektus galėsite įsigyti tinkamą jūsų įrenginio modeliui pakrovėją. Faktas yra toks, kad galingesni krovikliai paprastai geba reguliuoti krovimo srovę pagal tai, kokią maksimalią srovę palaiko jūsų telefonas, tačiau geriau būti įsitikinus savo saugumu ir panarplioti specifikacijas. Šiai dienai viena iš populiariausių įrenginių jungčių - type c pakrovėjas , todėl jeigu ir jūsų telefonas priklauso šiai jungčiai, problemų tikrai nekils pasirinkti jums tinkamiausią pakrovėją.

Kokie įkrovikliai yra skirti automobiliams?
Krovikliai, kurie yra skirti automobiliams turėtų jums būti aktualūs tada, kai didžiąją dalį praleidžiate kelyje arba turite ydą pamiršti pasikrauti savo išmanųjį telefoną. Tiesa, kad automobiliniai krovikliai dažniausiai yra žymiai lėtesni už įprastus kroviklius, o greitojo krovimo technologijos juose naudojamos daug rečiau (nors naujuose automobiliuose šią funkciją galima jau aptikti).
Jeigu automobiliu dažnai važiuojate ne vienas, rekomenduojama rinktis automobilinį įkroviklį, kuris turi kelias USB jungtis. Taip yra užtikrinama, jog visada turėsite laisvą vietą tiek jūs, tiek jūsų keleivis. Taip pat galite pagalvoti ir apie hibridus, o tai reiškia, kad rinkoje yra įprastinių kroviklių, kurie gali veikti ir automobilyje, nes turi dvejus kištukus. Galite įsigyti ir tokį automobilinį įkroviklį, į kurį galite įkišti bet kurį buitinį kroviklį!

Naujasis išradimas - belaidžiai įkrovikliai
Dabar dauguma išmaniųjų telefonų (įrenginių) palaiko belaidį krovimą, todėl tokiu atveju rekomenduojama įsigyti belaidį įkroviklį. Ar jis yra būtinas, tai tikrai ne, tačiau jis apsaugo jūsų įrenginį nuo nuolatinio kištuko kaišiojimo neigiamos įtakos įrenginiui. Taip pat belaidžiai įkrovikliai yra tikras paprastumo įsikūnijimas, nes įrenginį užtenka padėti ant krovimo stoties. Faktas, kad belaidžiai įkrovikliai krauna lėčiau, tačiau tikrai dėl to nėra prasčiau. Taip yra todėl, nes krovimo srovė yra pakliūvama per telefono nugarėlę, o ne per tam skirtą įkrovimo terpę. Belaidžiai įkrovikliai yra inovatyvus produktas, kuris ateityje užims aukštesnę vietą nei įprasti įkrovikliai.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 kovo 18, penktadienis )