Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Skelbimai
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 gegužės 16, ketvirtadienis
KONFERENCINIŲ KĖDŽIŲ YPATYBĖS Spausdinti
2022 vasario 18, penktadienis

Konferencinės kėdės biure atlieka reprezentacinį vaidmenį, todėl jos turi puikiai tikti prie įstaigos interjero. Be to, tokios kėdės turi pasižymėti komfortiškumu, kad konferencijos metu jos dalyviai galėtų jaustis patogiai.


Ką reikėtų žinoti apie skirtingas konferencinių kėdžių savybes ir jų pritaikymo darbui variantus?

Konferencinės kėdės – tai kėdės susitikimams . Jos būna su porankiais arba be jų. Ypač mėgstamos šios rūšies kėdės, prie kurių dar būna pritvirtintas ir atlenkiamas staliukas. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kokio dydžio biure yra konferencijoms skirta salė. Jei ji nėra didelė, tačiau būtina sutalpinti kuo daugiau žmonių, tada patariama rinktis sujungtas kėdes, nes tai padės sutaupyti vietos.
Be to, verta turėti omenyje ir tai, kokia bus planuojamos konferencijos trukmė. Jei įmonė apsiriboja iki trijų valandų trunkančiu konferencijos darbu, tada užtektų naudoti įprastas medines ar plastmasines kėdes su paminkštinimais ar be jų. O jeigu renginys truks visą darbo dieną, tada patariama rinktis kėdes su patogiu atlošu, paminkštintas ar visiškai minkštas. Tada kėdėms reikalingi ir porankiai, kurių dėka sėdinčiųjų alkūnės būna išlaikomos tokiame aukštyje, kuris nesukelia papildomos apkrovos pečiams ir garantuoja taisyklingą stuburo laikyseną.

Koks gali būti konferencinių kėdžių vaidmuo?

Prieš pirkdami biurui konferencines kėdes pirmiausiai pagalvokite apie tai, kokį vaidmenį jos atliks jūsų įmonėje, kas ant jų sėdės: ar vien tik darbuotojai ir partneriai, ar jos bus panaudotos ir reprezentaciniuose viešuose renginiuose. Jei jos skirtos vien darbinėms biuro reikmėms, tada galima įsigyti ir kuklesnes konferencines kėdes, tačiau jeigu žadama jas naudoti ir viešiems susitikimams, tada verta apsirūpinti tokiomis kėdėmis, kurios būtų ne tik labai ergonomiškos, bet ir sukurtų šaunų įstaigos interjero įvaizdį.

Kuo patogios konferencinės kėdės?

Ypač populiarios tos susitikimams skirtos kėdės, kurias puošia prie jų porankių pritaisyti staliukai, konferencijų dalyviams garantuojantys patogias darbo sąlygas. Konferencines kėdes nesudėtinga sudėti į tvarkingas eiles, nes jos turi specialiai tam skirtus jungtukus. Prireikus jas lengva išgabenti į kitą patalpą. Pirkėjai dažniausiai renkasi pilkšvų arba tamsių spalvų kėdes.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 kovo 16, trečiadienis )