Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Skelbimai
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 balandžio 26, penktadienis
Naujiena Lietuvoje – išskirtinį privalumą turintis draudimas nuo vėžio Spausdinti
2022 vasario 11, penktadienis

Paskutiniu metu yra įprasta draustis nuo begalės skirtingų dalykų. Žmonės vis dažniau pagalvoja ir apie dalykus, kurie tiesiogiai liečia jų sveikatą. Juk ne veltui sakoma, jog būtent sveikata yra mūsų didžiausias turtas. Dabar galima apsidrausti ne tik tiesiog gyvybės draudimu, bet ir apsidrausti nuo tam tikrų ligų. Štai draudimo bendrovė „Compensa Life“ neseniai pristatė naują produktą – draudimą nuo vėžinių susirgimų. Tad kol dar esate sveiki ir jums dar nepasireiškė jokie jeigu vėžio simptomai , tikrai turėtumėt apsvarstyti šį variantą, nes ši klastinga liga netikėtai gali užklupti bet kurį.

Šis draudimas susilaukia nemenko susidomėjimo pagrinde todėl, jog jį galima įsigyti atskirai. Jis nebūtinai turi būti susijęs su jau turimu kritinių ligų draudimu. Be to, draudimas nuo vėžio, dar kitaip vadinamas „Oncodrop “ draudimu, yra itin patogus todėl, jog draudimo sutartį galima sudaryti tiesiog internetu.

Išskirtinis šio draudimo nuo vėžinių susirgimų privalumas, jog ligos atveju jūs nemokamai gaunate antrąją nuomonę apie ligos diagnozę ir gydymo planą, kurią pateiks pasaulinio lygio medikai, besispecializuojantys vėžinių ligų gydyme ir dirbantys garsiausiuose pasaulio onkologijos centruose.

Pats draudimo nuo vėžio procesas yra gana elementarus. Klientas, kurį domina tokia paslauga, iš pradžių turi atsakyti į keletą bendrojo pobūdžio klausimų apie savo sveikatą. Šie klausimai padeda įvertinti rizikas ir taip yra nustatoma draudimo kaina. Tuo atveju, jeigu klientui kaina pasirodo tinkama, jis turi galimybę iškart susimokėti už „Oncodrop“ draudimą. O pats draudimas galioti pradeda jau kitą dieną.

Šis draudimas galimas žmonėms, kurie jau sulaukę pilnametystės, o vėliausia amžiaus riba, iki kurios galima apsidrausti yra 65 metai. Turbūt natūraliai kyla klausimas kodėl šis draudimas negali būti taikomas vaikams, išties vaikai taip pat gali būti apdrausti „Oncodrop“ draudimu, tačiau ne visai tiesiogiai. Tuo atveju, jei bent vienas iš tėvų gauna draudimą nuo vėžinių susirgimų, visos jo atžalos iki pilnametystės yra apdraudžiamos automatiškai.

Patį „Oncodrop“ draudimo įmokos dydį lemia du pagrindiniai veiksniai – visų pirma atsižvelgiama į besidraudžiančiojo amžių, o taip pat yra vertinama ir jo pasirinkta draudimo suma. Ji gali būti 10 tūkst., 20 tūkst., 30 tūkst. arba 50 tūkst. eurų. Draudimo sutartis galioja penkis metus, o pasibaigus šiam terminui galėsite sudaryti naują sutartį atnaujintomis sąlygomis.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 kovo 03, ketvirtadienis )