Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 30 skaitytojai

arrow Archyvas 2024 kovo 28, ketvirtadienis
EKKL lygos spaudos atstovas Audrius Švelnikas kalbina ,,Kaišiadorių raj. ŠSPC“ komandos žaidėją Matą Cibulskį Spausdinti
2021 gruodžio 14, antradienis

Nuotraukoje su krepšinio kamuoliu yra Matas Cibulskis
Būdamas tik 17 metų daliniesi 1-2 vietą lygoje pagal pelnomus taškus. Taip pat esi tarp lyderių kitose statistikos kategorijose? Kaip tai tau pavyksta pasiekti?


Rezultatus pavyksta pasiekti dideliu darbu. Stengiuosi nepraleisti treniruočių, o jų metu dėti visas pastangas, kad pasiekčiau kuo didesnio efektyvumo. Manau, kad tai ir trenerio Justino Kursevičiaus nuopelnas, nes treneris padeda dirbant ne tik komandinėse treniruotėse, bet ir individualiose, duoda patarimų.
Ką dar norėtum pagerinti savo žaidime? Galbūt sumažinti klaidų skaičių, nes,  kaip rodo statistika, šiuo metu esi vienas daugiausiai klystančių lygos žaidėjų?

Taip,  suprantu savo trūkumą ir nuolat dirbu, kad sumažinčiau daromų klaidų kiekį. Siekiu pagerinti tritaškių metimų procentą.

Šiemet „Kaišiadorių raj. ŠSPC“  komanda atrodo susistiprėjusi, rimtai kovoja su kiekvienu varžovu ir iškovojo jau dvi pergalės. Kokios tavo manymu, priežastys tai lemia?
Manau, kad pagrindinė priežastis –  susižaidimas. Su šia komanda žaidžiame ne tik EKKL lygoje, bet ir Moksleivių krepšinio lygoje. Turime daugiau treniruočių, žinome vieni kitų stiprybes ir silpnybes, o tai leidžia labiau vieniems  kitus suprasti krepšinio aikštelėje. Palaikome gerus santykius ir už aikštelės ribų.
Kokius tikslus keliate šių metų čempionate? Gal vienas iš tikslų – iškovoti Mažąją taurę? Ar turite dar didesnių siekių?
Žinoma, visuomet norime aukščiausių rezultatų, bet šiuo metu pagrindinis tikslas – patekti  į atkrintamąsias varžybas.
Ko palinkėtumėt sau, komandai, sirgaliams, lygai?
Sau ir komandai palinkėčiau  išvengti traumų, pergalių ir kantrybės jų siekiant; sirgaliams – gerų emocijų, lygai –gyvuoti kuo ilgiau.


Paskutinį kartą atnaujinta ( 2021 gruodžio 28, antradienis )