Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 balandžio 19, penktadienis
GREITAS IR BRANGUS AUTOMOBILIŲ SUPIRKIMAS KAUNE Spausdinti
2021 gruodžio 02, ketvirtadienis

Kylant kainoms žmonės vis dažniau susimąsto apie papildomo uždarbio galimybes. Ar kada nors susimąstėte, kad galite uždirbti ir iš savo turimų nebereikalingų ir net nefunkcionuojančių automobilių? Kam be reikalo užimti vietą kieme ar garaže? Laikas parduoti nebenaudojamą transporto priemonę brangiai ir greitai.

Kaip vyksta automobilių supirkimas Kaune?

Atsakymas – greitai. Norėdami parduoti automobilį, susisiekite su supirkėju pateikę užklausą internetu arba paskambinę telefonu. Pateikite kaip galimą išsamesnę informaciją apie norimą parduoti automobilį. Ši informacija yra būtina tam, kad supirkėjo komanda galėtų tinkamai nustatyti jūsų turimos transporto priemonės vertę. Žinoma, automobilių supirkimas ir vertės nustatymas Kaune galimas ir realiai susitikus, bet profesionali „automobiliukas “ komanda geba profesionaliai ir greitai iš pateikto mašinos aprašymo nustatyti jos vertę. Supirkėjo komanda, įvertinusi objektyvius faktus, susijusius su jūsų parduodamu automobiliu, pateiks pasiūlymą. Jeigu pateiktas pasiūlymas jus tenkins, tada susitikus sudarysite sandorį ir pasirašysite pirkimo-pardavimo sutartį. Papildomai jums rūpintis niekuo nereikės, viską už jus sutvarkys supirkėjo komanda.

Ką daryti, jei turite automobilį, kurį norite parduoti, bet nežinote nuo ko pradėti?

Šiuo atveju galioja ta pati taisyklė kaip ir kitose gyvenimiškose situacijose, t. y., jeigu pirmą kartą parduodate transporto priemonę supirkėjams klausimų turėsite daug, svarbu nebijoti jų užduoti. Galite būti tikri, kad į visus jūsų turimus klausimus supirkėjo komandos nariai jums atsakys ir padės apsispręsti, ar supirkimo paslauga jums yra reikalinga ir atitinkanti jūsų lūkesčius.

Kokius automobilius superka Kaune?

Naujos, senos, naudotos, daužtos, nevažiuojančios ir netgi angliško modelio mašinos gali būti lengvai parduodamos. Jeigu jūsų kieme vietą užima nenaudojamas „Mazda“, „Mercedes“, „Toyota“, „SEAT“, „Audi“, „Volvo“, „Volkswagen“, „Reno“, „BMW“, „SAAB“, „Nissan“, „Citroen“ ir t. t. automobilis, vadinasi atėjo laikas su juo atsisveikinti. Pasirinkę tinkamą supirkėją lengvai parduosite bet kokio variklio tūrio, kėbulo tipo ir pavarų dėžės automobilį. Automobilio parduoti nesutrukdys ir tai, kad dėl tam tikrų techninių arba variklio pažeidimų jūsų automobilis yra nevažiuojantis. Net ir toks automobilis turi potencialą būti parduotu. Apie tai daugiau informacijos rasite čia . Jau kurį laiką galvoje kirba mintis, kad jūsų senas automobilis jau nebėra pajėgus tinkamai atlikti savo funkcijų, o ir džiaugiatės juo rečiau nei autoserviso meistrai? Atėjo metas su juo atsisveikinti ir jį parduoti. Nuo nelaimės kelyje ar vandalų kieme niekas nėra apsaugotas, o daužtų transporto priemonių, kaip ir įvairių markių angliškų automobilių, pardavimas gana sudėtingas procesas, kurį pagreitinsite kreipdamiesi į transporto priemonių supirkimu užsiimančią įmonę.

Per kiek laiko supirkėjai nuperka automobilį?

Supirkėjas jūsų transporto priemonę nupirks ir už ją atsiskaitys praktiškai tą pačia dieną, kai į jį kreipsitės!

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2021 gruodžio 11, Šeštadienis )