Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Skelbimai
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 gegužės 21, antradienis
Patarimai norint įrengti svečių namus Spausdinti
2021 rugsėjo 28, antradienis

Išsipildė Jūsų svajonė atidaryti nedidelius, jaukius svečių namus, gamtos apsuptyje, netoli jūros ar pačioje senamiesčio širdyje? Keli dalykai, kuriuos turėtumėt žinoti prieš atveriant savo svečių namus klientams. Svečių namų įrengimas nėra paprastas dalykas, turite kruopščiai apgalvoti erdvių išplanavimą, o kadangi Jūs teiksite laikinojo apgyvendinimo paslaugas, Jūsų didžiausias traukos objektas ir bus pačios patalpos.


Interjeras
Kadangi bus teikiamas laikinojo apgyvendinimo paslaugos, o pas Jus lankysis įvairiausių poreikių, skirtingą gyvenimo būdą praktikuojantys žmonės, specialistai pataria, rinktis kuo neutralesnį interjero dizainą. Jūsų svečiams turi būti jauku, tad minimalistinis stilius be masyvių daiktų, ryškių spalvų tikrai sukurs ramybės ir poilsio jausmą. Kilimai duoda jaukumo, tad kambariuose galite rinktis juos, svečiams bus jauku vaikščioti net ir basomis kojomis. Rinkites tokią aplinką, į kurią būtų jauku atvykti pailsėti ir Jums, kuo labiau bus jaučiamas jaukių namų dvelksmas, tuo labiau svečiams patiks.

Įrenginiai ir baldai
Specialistai pataria įrengti daugiau dviviečių kambarių su didelėmis lovomis šeimoms ir atskiromis, kurioje galės įsikurti iš komandiruočių grįžę darbo kolegos ar draugai. Taip pat, kiekviename kambaryje gali būti papildoma ištiesiama lova, jeigu būtų noras apsigyventi ir trečiam svečiui.    
Kiekviename kambaryje turi būti televizorius, gera oro vėdinimo sistema. Jeigu Jūsų svečių namai turi atskiras bendras zonas, turite ypač pasirūpinti jomis. Bendri dušai dažnai sukelia daugiau neigiamų  emocijų nei gerų, tačiau jeigu išsirinksite dušo kabinas, kurios bus pakankamai atskirtos ir bus sukurtas minimalus atskirties jausmas, svečiai jausis daug jaukiau. Iris internetinėje svetainėje galite rasti platų, praktiškų, komfortiškų dušo kabinų, kurios puikiai tiks Jūsų svečių namams.

Švara
Vienas iš svarbiausių elementų, kad svečiai pas Jus grįžtų yra ne tik jaukūs, patogūs kambariai, bet ir nepriekaištinga švara jose ar bendrose erdvėje. Niekam nepatinka mokėti pinigus ir gauti netvarkingos apleistus kambarius, tad visada švarūs kambariai ir bendros erdvės turi būti didžiausia siekiamybė, norint, jog svečiai rinktusi Jūsų paslaugas ar net rekomenduotų kitiems atvykti pas Jus.

Langų uždangalai iš Solemlux

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2022 kovo 15, antradienis )