Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 balandžio 19, penktadienis
Kaip kiekvienas vyras gali namuose pasirūpinti savo išvaizda? Spausdinti
2020 rugsėjo 29, antradienis

Įprasta galvoti, kad prie veidrodžio laiką leidžia tik moterys. Tačiau visi mes suprantame, kad ir vyrui reikia investuoti laiko ir pastangų, jeigu jis nori atrodyti gražiai. Kol moterys neretai lankosi grožio salonuose, renkasi įvairias procedūras ir kitaip lepina bei prižiūri savo kūną ir išvaizdą, vyrai linkę dėti daug mažiau darbo. Nors visa tai yra suprantama, bet yra ir tam tikrų dalykų bei veiksmų, kuriuos kiekvienas vyras gali pasidaryti namų sąlygomis tam, kad atrodytų geriau. Štai, ką kiekvienas vyras gali daryti ir ko jam reikia, kad pagerintų savo išvaizdą namų sąlygomis.

Veidrodis
Veidrodis be abejonės yra tas dalykas, kuris būtinas išvaizdos priežiūrai. Jeigu turite gerą, pageidautina apšviečiamą, veidrodį, tikrai galėsite apžiūrėti save visu ūgiu ir pamatyti, kurias vietas reikėtų patobulinti arba pakeisti. Būtų gerai turėti aukštą veidrodį arba jis turėtų stovėti vietoje, kuriame galite matyti save iš kiek didesnio atstumo. Išvaizdoje svarbu ne tik veidas ir plaukai, tačiau ir kojos. Turėkite tai omenyje.

Barzdaskutė bei kitos veido priežiūros priemonės
Svarbiausia vieta, kuriai tikrai reikia dėmesio – veidas, jo plaukai ir oda. Nors jokių kaukių pirkti nėra būtina, tačiau vertėtų pasidomėti savo oda ir bent jau žinoti ar ji turi probleminių vietų bei kaip su jomis kovoti. Pavyzdžiui sausėjančią odą verta prieš miegą įtrinti su drėkinančiu kremu arba jeigu ant veido yra daug spuogų ir jus tai trikdo, kokiais vaistais ar kosmetinėmis priemonėmis galima po truputėlį šią problemą spręsti.
Barzdaskutė – elementarus pirkinys. Skustukai, vadinamos britvos skuta kiek švariau, bet su jomis kyla rizika įsipjauti, o tai yra labai nemalonus jausmas. Daug geriau bent jau pradėti nuo barzdaskutės, juo labiau, kad modernios skutimo mašinėlės skuta labai švelniai, o rezultatai gali būti pribloškiantys. Barzdaskutės kaina svyruoja nuo 25 iki 300 eurų, priklausomai nuo to, kokio įdomaus prietaiso norite. Formuodami ir prižiūrėdami savo barzdą bei ūsus tikrai atrodysite geriau ir jausitės geriau.

Lygintuvas
Vyrai tai pastebi retai, bet moterys į tai kreipia tikrai didelį dėmesį. Jeigu siekiate palikti gerą įspūdį naujam žmonių ratui arba damai, dėvėkite tik išlygintus drabužius. Įvaldyti lygintuvą nėra sudėtinga, tereikia šiek tiek praktikos bei kruopštumo. Išlyginti marškiniai leis jaustis vyriškai bei pasitikėti savimi, o nesuglamžytos kelnės iš karto pridės solidumo jūsų įvaizdžiui.

Tinkamos papildomos priemonės
Plaukų pomados, želė, rankų kremas, dezodorantas, dušo želė ir visos kitos priemonės, kurios jums patinka ir kurių jums norisi, turėtų būti atrinktos atsižvelgiant į jūsų stilių ir gyvenimo būdą. Pasižiūrėkime į labai dažną ir ganėtinai paprastą problemą – plaukų formavimas.
Jam dažnai naudojamos yra pomados. Pomados gali būti dviejų rūšių – vandens pagrindo arba molio pagrindo. Vandens pagrindo pomada suteikia plaukams šlapio blizgesio, tačiau turi kiek silpnesnes fiksacines savybes. Molio pomada yra kiek tirštesnė ir lipnesnė, tačiau geriau sutvirtina plaukus. Jos dažniausiai šukuosenai priduoda matinio, o ne blizgaus žvilgumo. Taigi, turite žinoti, ko norite ir tinkamai, pagal savo odą ir pomėgius pasirinkti papildomas kūno ir išvaizdos priežiūros priemones.

Odekolonas yra jūsų draugas
Vyras, kuris skaniai kvepia yra tikras moterų magnetas. Jūsų kvapas tikrai neturėtų būti dominuojantis ar užpildyti patalpą. Geriausia ir elegantiškiausia yra tada, kai kvepiate tik nedideliu atstumu. Tada žmonės, kurie su jumis bendrauja ir kalbasi visada pajus malonų kvapą ir jūs atrodysite solidžiau bei lengviau pasieksite norimų tikslų. Tyrimai rodo, kad vyrai, kurie naudoja tinkamą kiekį odekolono įprastai užima aukštesnes pareigas...

Batų priežiūrai reikalingas laikas ir pastangos
Batų priežiūrai reikės laiko ir pastangų. Jei turite baltus sportinius batelius, nepamirškite jų nuvalyti ir prižiūrėti. Tam paprastai pakanka drėgnų servetėlių arba specialaus šepečio. Jeigu labai norite rūpintis baltų ir prabangių sportbačių švara, įsigykite specialų maišelį jų skalbimui ir tada juos galima skalbti mašinoje. Klasikinius arba odinius batus reikėtų prižiūrėti su specialiomis, tam skirtomis priemonėmis (batų kempinėle, laku ir kitomis). Tyrimai taip pat rodo, kad apie vyrą žmonės labai daug nusprendžia vos pasižiūrėję į jo batus.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2020 spalio 15, ketvirtadienis )