Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 kovo 28, ketvirtadienis
„Tele2“ nuolaidos: „Samsung“ telefonai už 1 Eur pradinę įmoką, o „iPhone“ – iki 100 Eur pigiau Spausdinti
2020 vasario 14, penktadienis

„Tele2“ paruošė viliojančių pasiūlymų populiariesiems „Samsung“ ir „iPhone“ telefonams įsigyti. Jais pasinaudoti galima operatoriaus salonuose bei internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

„Belaukiant pavasario – puikus metas atsinaujinti ir pakeisti turimo telefono modelį į naujesnį. Todėl savo klientams paruošėme sutaupyti padėsiančių pasiūlymų, kuriuose dalyvauja vienų stipriausių rinkoje gamintojų išmanieji“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.
„Samsung“ telefonai – tik už 1 Eur pradinę įmoką
„Samsung“ gerbėjai turėtų suskubti – šiuo metu sudarant 24 mėn. sutartį su bet kuriuo operatoriaus mokėjimo planu, skelbiamu www.tele2.lt, net tris pasiūlyme dalyvaujančius išmaniuosius galima įsigyti už simbolinę 1 Eur pradinę įmoką.
Vienas tokių – stilingas ir lengvas „Samsung“ modelis „Galaxy A51“. Šis išmanusis išsiskiria galinga keturguba kamera, ryškiu 6,5 colių įstrižainės ekranu ir aštuonių branduolių procesoriumi. Rinktis galima iš trijų veidrodinio efekto spalvų: juodos, baltos ir mėlynos.
Norintiems įsigyti dar didesnį ekraną ir talpesnę bateriją turintį išmanųjį – verta rinktis modelį „Galaxy A71“. Jame ne tik įdiegta 4500 mAh talpos baterija, bet ir greitasis įkrovimas. Beje, dėl „Game Booster“ funkcijos, skirtos pagerinti žaidimų patirtį, šis telefonas itin tiks mobiliųjų žaidimų mėgėjams.
Mėgstantiems fotografuoti ir filmuoti pasiūlymas taip pat yra. Dabar vos už 1 Eur pradinę įmoką galima įsigyti elegantiško dizaino modelį „Samsung Galaxy S10+“. Šis išmanusis turi trijų akių galinę ir dvigubą asmenukių kamerą, o taip pat integruotą vaizdų redagavimo paketą. 
Nuolaidos naujausiems „iPhone“ išmaniesiems
Tai dar ne viskas. Viliojantis pasiūlymas yra paruoštas ir „Apple“ gerbėjams – dabar naujausiems „iPhone“ modeliams yra taikomos iki 100 Eur siekiančios nuolaidos.
Pasiūlymas galioja sudarant 24 mėn. sutartį su bet kuriuo operatoriaus mokėjimo planu, skelbiamu www.tele2.lt.
Didžiausia nuolaida šiuo metu taikoma 64 GB atmintinę turinčiam „iPhone 11“. Šio modelio telefonai ypač tiks mėgstantiems išsiskirti – juk rinktis galima net iš 6 ryškiaspalvių korpusų. Svarbu ir tai, jog šiame flagmane naudojamas greičiausias „Apple“ kada nors pagamintas lustas, o baterija, gamintojo teigimu, turėtų tarnauti visą dieną.
Sutaupys ir šiuo metu įsigysiantys „Pro“ serijos „Apple“ flagmanus. Norintiems kompaktiškesnio telefono, tačiau turinčio trigubą kamerą,  pažangų „Super Retina XDR“ ekraną ir stiklinę nugarėlę – rekomenduojama rinktis „iPhone 11 Pro“ modelį su 64 GB vidine atmintine. 
Tuo tarpu svajojantiems apie didžiausią ekraną – verta rinktis „iPhone 11 Pro Max“. Jame sutalpintos visos geriausios „iPhone 11“ flagmanų serijos savybės: net 6,5 colių įstrižainės „Super Retina XDR“ ekranas, triguba kamera ir itin galingas telefono procesorius „A13 Bionic“.
Daugiau apie pasiūlyme dalyvaujančius išmaniųjų modelius, taip pat nuolaidų sąlygas, mokesčius ir taisykles sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose ar paskambinus 117.
Telefonams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2020 kovo 05, ketvirtadienis )