Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 kovo 29, penktadienis
PRAŠOME PAREMTI ŠĮ PROJEKTĄ Spausdinti
2019 liepos 26, penktadienis

Monumentas, skirtas Lietuvos laisvės armijos  Didžiosios kovos apygardos Ukmergės apskrities „A“ rinktinės partizanams, ryšininkams ir jų rėmėjams iš Čiobiškio, Lapelių, Musninkų, Pamusių, Pigonių ir kitų, buvusio Musninkų valsčiaus, vietų, atminti.

Vieta – Čiobiškio miestelio centre, vaizdingame gamtovaizdyje, tarp pagrindinių Laisvės ir Neries gatvių, priešais senąsias Čiobiškio kapines.
Skulptūra – 4,5 m aukščio, rūdijančio plieno ąžuolas su auksiniais dvigubais kryžiais.
Architektūra – betono ir žalio granito postamentas – laiptuotas kryžius, simbolizuojantis kančią, tikėjimą, pažeminimą, pasiaukojimą ir stiprybę.
Iniciatoriai – Čiobiškio, Lapelių ir Musninkų bendruomenės. Projektą vykdo Paramos fondas „Čiobiškio ąžuolas“ iš Lietuvos žmonių ir organizacijų paaukotų lėšų. Fondo vadovas Dainius Drazdauskas.
Autoriai – skulptorius Algirdas Kuzma, architektai Ričardas Krištapavičius ir Ričardas Krištapavičius jaunesnysis
                     
Paramos fondas „Čiobiškio ąžuolas“
Juridinio asmens kodas 305151404
El. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiancio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą
arba
Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiancio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą
Sąskaita paramai:
„Swedbank“, AB
Sąskaita: LT307300010158831487
SWIFT kodas HABALT22

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2019 rugsėjo 07, Šeštadienis )