Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 balandžio 18, ketvirtadienis
Mes girdime, gerbiame ir giname kiekvieną... Spausdinti
2019 vasario 21, ketvirtadienis




 

2019 m. vasario 19 dieną Kaišiadorių rajono spaudoje visuomeninis rinkimų komitetas „Vardan Kaišiadorių krašto“ paskelbė politinę reklamą-straipsnį „Gerus darbus būtina tęsti.“ Ar ši publikacija atitinka politinę reklamą, ar straipsniu šmeižiami LSDP Kaišiadorių skyriaus nariai, tegul sprendžia skaitytojas. 

Ne Algimantas Radvila, Vytautas Silvanavičius ir Marius Mužininkas suardė koaliciją, nes koalicija – tai nėra vienų partnerių nurodymų ir reikalavimų vykdymas, o sprendimų priėmimas bendru sutarimu.

„Vardan Kaišiadorių krašto“ vedliai Romualdas Kubiakas, Česlovas Neviera, Albinas Anužis, Eugenijus Cikanavičius, pamindami visus socialdemokratinius principus ir prioritetus, tapo paklusnūs ir lojalūs Tėvynės Sąjungos-krikščionių demokratų vadovų veiksmams. Visais politiniais ar administraciniais klausimais kreipiantis į tuometinį rajono savivaldybės administracijos direktorių Č. Nevierą, jis pareikšdavo, kad jis pats nieko nesprendžia, ir nurodydavo kreiptis į savivaldybės merą.

Daug metų  E. Cikanavičius, R. Kubiakas, Č. Neviera, A. Anužis,  dalyvavo Socialdemokratų partijos Kaišiadorių skyriaus veikloje pateikdami neteisingą informaciją skyriaus pirmininkui B. Bradauskui,  pažeisdami statuto reikalavimus, sprendimus priiminėdavo vieni, nesitardami  nei su skyriaus  prezidiumu, nei  su skyriaus taryba.

Artėjant  Savivaldybių tarybų rinkimams, šie asmenys, nujausdami, kad aktyvūs partijos nariai neleis jiems klastoti balsavimo ir reitingavimo rezultatų, ėmėsi klastingų veiksmų: nutraukė SĮ „Kaišiadorių paslaugos“ socialdemokratų grupės veiklą, savivaldybės administracijos darbuotojų grupės pirmininkę neteisėtame susirinkime nušalino nuo pareigų ir išrinko kitą grupės pirmininką.
Uždraudė balsuoti skyriaus tarybos nariams Skirmantui Agurkiui ir Orintai Cibulskytei.

Supratę, kad visi šie neteisėti veiksmai bus išaiškinti ir apskųsti LSDP etikos ir procedūrų komisijai, o ateinančiuose rinkimuose jiems nebus leidžiama klastoti balsavimo ir reitingavimo rezultatų, skubiai savo valia pareiškė išstojantys iš LSDP narių.

Užsakymo  Nr.  2.
Politinė reklama bus apmokėta iš  LSDP Kaišiadorių skyriaus rinkimų sąskaitos

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2019 kovo 06, trečiadienis )