Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 kovo 28, ketvirtadienis
NERIJA: „O, kaip bėga metai“ Spausdinti
2018 lapkričio 19, pirmadienis

Išgirdę ansamblio pavadinimą  NERIJA, daugelis suklūsta: o koks šiandien legendinis „Nerijos“ ansamblis?

Ogi toks kaip ir anuomet! Tie patys muzikantai, tos pačios dainos! Gal tik tas buvusių dainininkų tuntas išsiblaškė kas sau... O muzikantai ir toliau pasikinkę legendinės „Nerijos“ dainų vežimą, traukia savo giesmę ir toliau...
Ne kartą susėdę su kolektyvu svarstėme – kur „Nerijos“ pasisekimo priežastis. Sakytume – puikus, profesionalus atlikimas ... bet juk dauguma Lietuvos atlikėjų profesionalūs. Puikus betarpiškas bendravimas su publika...bet juk ir tai moka daugelis.
Tik štai vieno gali pavydėti visi atlikėjai – REPERTUARO! Jau nuo „Nerijos“ egzistavimo pradžios būdavo labai kruopščiai ir atsakingai apgalvojamas repertuaras. Todėl ir šiandien – kuri daina beskambėtų – ji yra žinoma ir mylima. Pabrėžiame – kiekviena daina! Todėl galime drąsiai teigti: „Nerija“ yra vienintelis ansamblis Lietuvoje, kurio repertuare vien linksmos dainos. Todėl žiūrovai neturi kitos išeities koncertų metu, kaip tik šokti arba, mažų mažiausiai, kartu dainuoti.

Mieli puikių dainų, arba tiesiog „Nerijos“ gerbėjai, nepraleiskite progos gruodžio 11 d. 18.30 val. Kaišiadorių kultūros centre praleisti puikaus vakaro.


Paskutinį kartą atnaujinta ( 2018 gruodžio 14, penktadienis )