Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 kovo 28, ketvirtadienis
Tikite astrologija? Kokį papuošalą dovanoti? Spausdinti
2018 spalio 18, ketvirtadienis

Papuošalai yra itin dažnas pasirinkimas, kai ieškoma dovanos ypatingai progai. Jei kalbėtume apie dovanas moterims, tai neabejotinai vieną iš lyderių pozicijų užima žiedai. Tai aksesuaras, suteikiantis moteriai papildomos elegancijos, grakštumo ir papuošiantis dailiosios lyties atstovės rankas – vieną matomiausių kūno vietų. Žiedai su brangakmeniais – tobulas pasirinkimas vestuvių metinių, jubiliejaus, sužadėtuvių proga. O jei tikite astrologija, atsižvelkite į brangakmenį ir dovanos gavėjos Zodiako ženklą – galbūt padovanosite tikrų tikriausią talismaną?
Avino ženklo atstovei tobula dovana – žiedas su deimantu ar net keliais deimančiukais. Pastarieji į Avino gyvenimą traukte trauks turtus. Geras pasirinkimas ir žiedas su rubinu, smaragdu ar akvamarinu.
Ieškote nepaprastos dovanos Jaučio ženklo atstovei? Ilgai nedvejokite ir dovanokite žiedą su turkiu – šis brangakmenis it magnetas trauks laimę, sėkmę meilėje. Jaučio talismanu taps ir žiedas su smaragdu, safyru.
Dvynių ženklo moteriai žiedas su granatu ar akvamarinu bus būtent tai, ko ieškote, norėdami padovanoti išskirtinę dovaną.
Vėžiukei rinkitės žiedą su Mėnulio akmeniu, teigiamai veikiančiu ir taip dažniausiai nenuviliančią Vėžio intuiciją. Žiedas su prabangiuoju rubinu ar sodriai žaliu smaragdu Vėžio ženklo atstovei bus ne ką prastesnis pasirinkimas.
Geriausias pasirinkimas Liūto ženklo atstovei – žiedas su gintaru, mat pastarasis brangakmenis šiam Zodiako ženklui užtikrina gyvenimo pilnatvę.
Dovana Mergelei? Puikus pasirinkimas – žiedas su agatu, topazu, bet geriausiai šio ženklo atstovę nuo pavojų saugos nefritas.
Svarstyklių ženklo moteriai dovanokite žiedą su safyru – tai idealus pasirinkimas, kuriuo suteiksite moteriai apsaugą nuo klastų, pavydo. Toks papuošalas neabejotinai taps sėkmės talismanu.
Jei ieškote geriausiai tinkančios dovanos Skorpionei, rinkitės žiedą su topazu, suteiksiančiu šio Zodiako ženklo atstovei reikiamo supratimo, įžvalgumo, atliksiančiu ir apsauginę funkciją.
Dovana Šaulio ženklo moteriai? Ametistas – sveikintinas pasirinkimas, pažabosiantis Šaulio impulsyvumą bei skubotų sprendimų priėmimą. Ne prastesniu sprendimu bus ir žiedas su topazu, turkiu ar smaragdu.
Ožiaragio ženklo atstovei dovanokite žiedą su opalu, rubinu ar granatu. Toks papuošalas ne tik puoš Ožiaragės ranką, bet ir ramins, teigiamai veiks miego kokybę, padės siekiant aukštumų karjeros srityje.
Vandenio ženklo moteriai įteikite žiedą su šviesios spalvos safyru ir būsite tikri, kad toks papuošalas saugos Vandenį nuo pikto, sėkmingai trauks meilę.
Žuvies ženklo moteriai dovanokite žiedą su perlu – jis saugos šio ženklo atstovę nuo ašarų, liūdesio.

Dovanokite brangiam žmogui pasisekimą ir laimę – tinkamai parinkti žiedai su brangakmeniais bus ne tik prabangi puošmena, bet ir sėkmę traukiantis talismanas.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2018 lapkričio 19, pirmadienis )