Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 kovo 28, ketvirtadienis
Kaip siųsti didelius siuntinius? Spausdinti
2018 rugsėjo 03, pirmadienis

Vidurio Lietuvoje įsikūręs Kaišiadorių regionas turi du didesnius miestus, kelis miestelius ir net apie keturis šimtus kaimų! Kaišiadoryse ir jo apylinkėse plėtojamas turizmas, pavydėtinais tempais vystomas pramonės sektorius – daugeliui žinomas ar bent girdėtas čia įsikūręs vienas didžiausių pramoninių paukštynų Lietuvoje. Nepaprastu duonos kvapu Kaišiadoryse vilioja duonos kepykla. Ir tai dar ne visi pramonės objektai Kaišiadoryse ir miesto apylinkėse – čia veikia medinių langų bei durų, surenkamų namų gamintojai, sėkmingai veiklą plėtoja puikiai žinomi „Nemuno baldai“, taip pat veikia didžiulė statybų įmonė, žinoma visos šalies mastu, ir daug kitų objektų. Dalis jų savo produkcija aprūpina ne tik Lietuvos gyventojus, bet plėtoja ir verslo ryšius su užsienyje veikiančiais partneriais, savo gaminiais džiugina ir svečiose šalyse gyvenimą kuriančius lietuvius, vertinančius gimtosios šalies gamintojų produkciją. Tokiu atveju pasikliaujama siuntų gabenimu. Nenuostabu, jog iš Kaišiadorių regiono ne rečiau nei maži siuntiniai iškeliauja ir masyvios, didelės siuntos. Kokie jų siuntimo ypatumai?
Pirmiausia tai reikia pasakyti, kad ne visi vežėjai gali priimti labai dideles ir sunkias siuntas, tad kurjerių paieška gali būti gana sudėtinga ir atims daug laiko. Jei norite brangų laiką taupyti ir paiešką padaryti kur kas trumpesnę, pasinaudokite ParcelABC platforma. Kodėl būtent čia rasite geriausią variantą? Nes ši sistema vienija tūkstančius vežėjų, kursuojančių po įvairias pasaulio šalis. „ParcelABC“ veikla grindžiama laisvų vietų užpildymu vežėjų transporte. Ką tai reiškia? Jums suvedus savo siuntinio duomenis į trumpą formą www.parcelabc.lt svetainėje sistema akimirksniu suras laisvą vietą Jūsų siuntai atitinkamų vežėjų transporte. Būtent todėl sudaroma galimybė per šią sistemą siųsti kokio norite dydžio siuntas – sistema galybės vežėjų transporte tikrai atras vietą jūsiškei. Tik svarbu tiksliai pasverti ir pamatuoti siuntinį bei šiuos duomenis nurodyti užklausos formoje.
Pakuodami didelius daiktus, taip pat kaip ir mažesnius, turite užtikrinti, kad pakuotė apsaugotų juos nuo apgadinimo transportavimo metu, taip pat, žinoma, nekeltų rizikos ir kitoms drauge keliaujančioms siuntoms. Tiems dideliems daiktams, kurie telpa į dėžę, reikia naudoti naujas, tvirtas, standžias dėžes bei negailėti laisvai erdvei užpildyti skirtos medžiagos, pavyzdžiui, putplasčio. Jei didelis daiktas yra trapus, į dėže pakuoti reikia tik jį vieną ir galima ant dėžės užrašyti pastabą, jog viduje – trapus, dūžtantis daiktas. Jei siunčiamas didelių gabaritų daiktas yra vientisas, pavyzdžiui, kažkokios plokštės, tai į dėžes jų pakuoti nebūtina.
Dideliems ir sunkiems daiktams, pavyzdžiui, baldams, staklėms, durims ir pan., dažnai reikia naudoti specialiai tam skirtus padėklus. Būtina įsitikinti, kad prie padėklo daiktas ar daiktai pritvirtinti itin patikimai, jis nenuvirs. Siunčiamas daiktas neturi būti išsikišęs už padėklo ribų, judėti, slankioti ant padėklo. Stabilumas ir tvirtumas – du esminiai veiksniai.
Sklandžiai siuntinio kelionei labai svarbu ir tinkamas siuntos žymėjimas. Labai tiksliai užrašykite siuntėjo ir gavėjo adresus. Jei naudositės www.parcelabc.lt sistema, problemų dėl to nekils, nes šią informaciją įvesite į prašomus laukelius užsakydami paslaugą. Tada gausite žymėjimui reikalingu lipdukus el. paštu ir tereiks juos užklijuoti ant dėžės.
Na ir, natūralu, kad didelių ir sunkių siuntinių gabenimo kaina bus aukštesnė nei kompaktiškų paketų. Norite sužinoti tikslią kainą? Užpildykite ParcelABC.lt formą puslapio dešinėje – truksite tik kelias sekundes ir jau žinosite ne tik tikslią kainą, bet ir galėsite pasirinkti iš kelių gabenimo alternatyvų.

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2018 spalio 05, penktadienis )