Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 1 skaitytojas

arrow Archyvas 2024 kovo 29, penktadienis
Metų veiklą vainikavo Padėkėlių šventė Spausdinti
Laima KMELIAUSKIENĖ   
2018 birželio 15, penktadienis

Padėkėlių šventės dalyviai – jaunieji menininkai su savo vadove Rita Galkuviene. Žinoma, tai dar ne visi dailės būrelio nariai
Nežinia kur slypi paslaptis, tačiau Kaišiadorių kultūros centro vaikų dailės būrelis kiekvienais metais pritraukia daug lankytojų. O jam jau šešiolika metų! Galbūt apskritai yra daug vaikų, norinčių piešti, o gal pačios būrelio vadovės Ritos Galkuvienės charizmatiška asmenybė traukia jaunuosius dailininkus, kad jie čia taip gausiai buriasi.

Kaip ir kiekvienais metais, baigiantis gegužei, dailės būrelio nariai susirenka į baigiamąjį sezono renginį – Padėkėlių šventę. Ją šįsyk savo plastiškais judesiais pradėjo modernaus šokio studijos „Vizijos“ šokėjos, kurioms vadovauja Margarita Rainienė.  Dainavo ir jaunimo vokalinis ansamblis. Jo vadovė – Snieguolė Kotova.  Abu kolektyvai priklauso Kaišiadorių kultūros centrui.
Po koncerto savo ugdytiniams dėkojo, jų darbštumu ir talentais pasidžiaugė būrelio vadovė Rita. Neliko nė vienas be padėkos. Šiemet trijų lygių padėkų buvo net 69-nios! Už ilgametį, kruopštų ir nuoširdų darbą dailės būrelyje, aktyvų dalyvavimą respubliki-niuose ir rajone rengiamuose konkursuose bei parodose padėkomis apdovanota 24 jaunieji menininkai, 17 vaikų – už kruopštų ir nuoširdų darbą dailės būrelyje, aktyvų dalyvavimą parodose ir konkursuose. Dar 28 vaikams padėkos buvo skirtos už dalyvavimą dailės būrelio veikloje, parodose ir konkursuose.
Po renginio vyko fotosesija, visi vaišinosi suneštinėmis vaišėmis.
Dailės būrelio vadovė Rita Galkuvienė savo ir jaunųjų dailininkų vardu dėkoja šventės rėmėjoms verslininkėms Aušrinei Gudeliauskienei, Ingridai Vėjelienei ir Loretai Vansevičienei.
„O dabar, iki atostogų, dar vyksta užsiėmimai. Jie tęsis iki liepos mėnesio, – sako dailės būrelio vadovė. – Būrelyje laukiame ir naujų narių!“

Nuotr. iš Kaišiadorių kultūros centro dailės būrelio fotoarchyvo

Paskutinį kartą atnaujinta ( 2018 liepos 21, Šeštadienis )