Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika


arrow Archyvas 2024 balandžio 20, Šeštadienis
Kaišiadorių rajone vyksta Kunigaikščio Vaidoto bataliono karių pratybos Spausdinti
2018 balandžio 17, antradienis

Balandžio 16–17 d. ir 23-24 d. Kaišiadorių rajone vyks Lietuvos kariuomenės Mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinis Vilkas“ Kunigaikščio Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono (toliau – batalionas) kuopos būrių vertinamosios pratybos, kurių metu daugiau nei 150 karių treniruosis vykdyti staigią gynybą apgyvendintoje vietovėje.
 
Pratybų metu Kaišiadorių miesto, Žaslių ir Žiemarių seniūnijose, pagrindiniais ir rajonų keliais vyks karinių transporto priemonių judėjimas, didesnėmis ir mažesnėmis grupėmis veiks ginkluoti kariai. Bus naudojami garsiniai-imitaciniai šaudmenys bei dūminiai užtaisai.

Mūsų kariams vykdant užduotis apgyvendintoje vietovėje, yra kritiškai svarbi mūsų šalies gyventojų parama. Dauguma pratybų dalyvių yra savanoriškai pasirinkę tarnybą nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos kariai, kurie turės vertintojams pademonstruoti, kad yra ne tik pasiryžę kovoti dėl kiekvieno iš mūsų, bet ir geba tai atlikti efektyviai. Jūsų ištartas geras žodis, pasiūlymas pasivaišinti vandeniu ar arbatos puodeliu, bus didžiulė parama ir motyvaciją mūsų kariams, skatinanti juos dar labiau stengtis.

Norime priminti gyventojams kad pratybų metu būtų atidūs ir rūpintųsi savo ir aplinkinių saugumu. Pratybų metu civilinėje erdvėje nuolatos judės karinė technika.
 










 
Paskutinį kartą atnaujinta ( 2018 gegužės 17, ketvirtadienis )