Naujienos
Archyvas
Redakcija
Reklama
Privatumo politika

Šiuo metu 2 skaitytojai

arrow Archyvas 2024 balandžio 16, antradienis
Didžiuojamės Gedimino pasiekimais. Gediminas Lelešius – Kauno technologijos universiteto gimnazijos Vasario 16-osios premijos laureatas Spausdinti
2018 kovo 02, penktadienis

Gediminas tarptautinėje informatikos olimpiadoje Teherane (Iranas)
Lietuvai minint nepriklausomybės atkūrimo 100-ąsias metines, kaišiadoriečiui Gediminui Lelešiui įteikta Kauno technologijos universiteto gimnazijos Vasario 16-osios premija už pasiekimus moksle ir Lietuvos vardo garsinimą nacionalinėse bei tarptautinėse olimpiadose ir konkursuose.

2015 metais baigęs Vaclovo Giržado progimnaziją, Gediminas išvyko į KTU gimnaziją, kurioje šiuo metu mokosi sustiprinto IT mokymo NFQ trečioje klasėje.
Besimokydamas KTU gimnazijoje Gediminas du kartus tapo Kauno miesto fizikos olimpiados I vietos laimėtoju, tiek pat kartų – matematikos olimpiados I vietos laimėtoju, chemijos olimpiadoje užėmė I ir II vietas.
Tarptautinėje jaunių gamtos mokslų olimpiadoje Balyje (Indonezija). Gediminas trečias iš dešinės
Respublikinėse gamtos mokslų ir informatikos olimpiadose po kartą laimėtos I ir II vietos, dvi II vietos – chemijos olimpiadose, II vieta – fizikos olimpiadoje bei I ir III vieta – fizikos čempionate, III vieta matematikos olimpiadoje. Taip pat sėkmingi buvo ir respublikiniai konkursai – prof. J. Matulionio matematikos konkurse užimta I vieta, matematikos maratone – II vieta, prof. K. Baršausko fizikos konkurse laimėtos II ir III vietos bei dr. J. Kazicko informatikos konkurse – dvi II vietos.

2016 metais Gediminas atstovavo Lietuvai Balyje (Indonezija) vykusioje tarptautinėje jaunių gamtos mokslų olimpiadoje, kurioje laimėjo bronzos medalį. 2017 metais iš Teherane (Iranas) vykusios tarptautinės informatikos olimpiados Gediminas taip pat parsivežė bronzos medalį. O 2017 metais Kopenhagoje (Danija) vykusioje Europos
Apdovanojimų ceremonija
Sąjungos gamtos mokslų olimpiadoje laimėtas sidabro medalis. Visus šiuos tarptautinius apdovanojimus pelnė besimokydamas AON antroje klasėje.

Gediminas taip pat jau ketvirtus metus mokosi Nacionalinėje moksleivių akademijoje (NMA) ir tobulina informacinių technologijų bei matematikos įgūdžius.
Džiaugiamės ir didžiuojamės Gediminu bei linkime, kad ir šiais metais pavyktų pasiekti visus užsibrėžtus tikslus ir įgyvendinti savo svajones.
 



 
 Nuotr. iš asmeninio G. Lelešiaus fotoarchyvo
 
Paskutinį kartą atnaujinta ( 2018 kovo 24, Šeštadienis )